Grillad halloumi med pumpafrön

Betygsatt 0 av 5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En ljuvlig sallad med grillad halloumi, rostade pumpafrön och smakrik vinägrett. Perfekt som tilltugg eller enklare förrätt!

I receptet för Grillad Halloumi med pumpafrön rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grillad halloumi med pumpafrön

Ingredienser

Ca 25 minuter
4

portioner

8 skivor halloumi (1 cm tjocka)
1 msk olivolja
1 dl pumpafrön, rostade
2 dl salladsblad späda, t ex spenat, maché och mangold
4 msk granatäpplekärnor
Vinägrett   
3 msk rapsolja, kallpressad
1 msk vitvinsvinäger, mild
2 tsk honung, flytande
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  flingsalt
  svartpeppar

Så här gör du

  1. Vispa samman rapsolja, vinäger, honung och fond till vinägretten och smaka av med flingsalt och peppar.
  2. Pensla osten med olivolja och grilla den på het grill i ca 30 sekunder på varje sida.
  3. Lägg den grillade osten på ett fat med plocksallad, strö på kärnor och frön, avsluta med vinägretten.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Under 10 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Under 30 minuter
Betyg (0)
Betygsatt 0 av 5
Under 2 timmar
Betyg (1)
Betygsatt 5 av 5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond