Grön mat

Grönsakswok med smak av sesam

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    ca 15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 200 gr Äggnudlar
    • 600 gr Wokgrönsaker
    • 2 msk Olja
    • Sås
    • 4 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
    • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 1 dl Vatten
    • 0,5-1 tsk Sesamolja
    • 2 msk Ingefära, riven
    • 1 msk Vitlök, riven
    • 1 msk Maizenamjöl

    Så här gör du

    Lägg alla ingredienserna till såsen i en liten kastrull och låt det koka ihop. Ställ den sedan åt sidan.

    Förbered nudlarna enligt förpacknings instruktioner.

    Strimla grönsakerna. Hetta upp oljan i en wok eller i en stor stekpanna. Tillsätt grönsakerna och stek i någon minut.

    Rör i nudlar och sås och smaka av med fond och kryddor. Lägg den färdiga woken i matlådorna.

    Produkter