Tagliatelle med halloumi

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vegetarisk pastarätt med stekt halloumi, persilade, tomat, babyspenat och Bong Touch of Taste Grönsaksfond. Supersnabb att laga och passar perfekt för mitt-i-veckan middagar och att lägga i matlådan.

I receptet för Tagliatelle med halloumi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Tagliatelle med halloumi

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

4 portioner tagliatelle, kokt
400 g halloumi
4 msk olivolja
2 msk persilade, torr krydda
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
2 dl tomat, tärnad
50 g babyspenat
  salt och svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Skär halloumin i små tärningar.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek halloumin hastigt på hög värme.
  3. Vänd i pastan, tomaterna och spenaten.
  4. Slå i fonden och smaka av med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond