Grön pasta med ärtor och spenat

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fantastiskt god och snabblagad pasta med ärtor, babyspenat, grön pesto, schalottenlök mm

I receptet för Grön pasta med ärtor och spenat rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grön pasta med ärtor och spenat

Ingredienser

Under 20 minuter
2

portioner

2 portioner pasta, kokt
1 msk smör
2 st schalottenlökar
2 dl gröna ärtor
50 g parmesan, riven
1 knippe basilikablad, färska
1 knippe babyspenat
2 msk grön pesto
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
  tärnad tomat
  salt & svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Stek lök och ärtor några minuter i smör i en rymlig kastrull.
  2. Rör i de övriga ingredienserna och smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Lägg upp på djupa tallrikar och lägg på tomattärningarna.
  4. Servera direkt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond