Kycklingköttbullar utan lökbitar

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Älskade köttbullar med fin löksmak utan lökbitar. Byt ut löken mot Brynt Schalottenlökfond och bjud familjen på goda köttbullar med mycket smak.

I receptet för Kycklingköttbullar utan lök har vi använt Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att få den rätta löksmaken utan lökbitar. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Kycklingköttbullar utan lökbitar

Ingredienser

Runt 40 minuter
4

portioner

 Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
0.5 dl grädde, 40%
1 st ägg
 dl ströbröd
500 g kycklingfärs
  salt och peppar
  smör att steka i
  
  

Så här gör du

  1. Rör ihop fond, grädde, ägg och ströbröd, låt det vila i 15 minuter.
  2. Blanda färsen med ströbrödblandningen och smaksätt med salt och peppar.
  3. Forma små fina köttbullar och stek dem i smör.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond