Grönkålsfrittata med bacon

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En Italienska variant av omelett, smaksatt med grönkål, bacon, cheddarost och Kycklingfond. En krämig variant, perfekt både till brunch och middag.

I receptet för Grönkålsfrittata med bacon rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grönkålsfrittata med bacon

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

500 g grönkål, fryst hackad
60 g bacon
25 g smör
5 st ägg
1 dl mjölk
2 krm vitpeppar
150 g cheddarost, riven
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Tina grönkålen och krama ur den väl.
  3. Lägg smöret i en ugnssäker form. Låt det smälta i ugnen.
  4. Vispa ihop kyfond, ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke.
  5. Rör ner grönkål och riven ost. Häll blandningen i formen.
  6. Fördela baconskivorna över grönkålssmeten.
  7. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min tills den precis har stelnat och fått lite färg.
  8. Smaksätt eventuellt med salt och nymalen svart peppar
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
30 min
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond