Juliga kycklingköttbullar

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Om ni inte smakat på kycklingköttbullar och speciellt detta recept med senap och dragon, så är det dags. Passa på att rulla till årets julbord, så gott.

I receptet för Juliga kycklingköttbullar rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Juliga kycklingköttbullar

Ingredienser

Under 25 minuter
10

portioner

1 kg kycklingfärs
2 msk dijonsenap
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 msk dragon, torkad
  salt och peppar
  smör till stekning

Så här gör du

  1. Blanda färsen med senap, dragon och fond, smaka av med salt och peppar.
  2. Forma små fina köttbullar och stek dem i smör tills de är gyllenbruna och är genomstekta.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Under 10 minuter0
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond