Bong´s Wasabisill

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Varför inte testa en sill med asiatisk touch på julbordet i år? Här har vi gjort en krämig variant med härligt sting från wasabi och ingefära samt fin fräschör från limeskal. Med färdig inläggningssill är det klart på 5 minuter! Gör sig dock bäst om den får stå och dra till sig lite så att smakerna utvecklas.

I receptet för Bong´s Wasabisill rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alternativt Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Bong´s Wasabisill

Ingredienser

10 min
8

portioner

430 g inläggningssill "5 minuterssill" (1 förpackning)
1.5 dl crème fraiche
1 dl gräddfil
1 msk wasabi paste
0.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
1 knippe gräslök
1 st lime, rivet skal
0.5 msk ingefära, färsk riven

Så här gör du

  1. Vispa samman crème fraiche, gräddfil, wasabi, fond, gräslök, lime och ingefära.
  2. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Låt sillen rinna av, skär den i fina bitar och blanda ner den i såsen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond