Krämig krabbsallad med äpple

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En krämig krabbsallad med härlig krispighet från äpple och selleri. Krabbsalladen får extra smak av senap, citron och Grönsaksfond.

I receptet för Krämig krabbsallad med äpple rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alternativt Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Krämig Krabbsallad med äpple

Ingredienser

ca 15 min
4

portioner

200 g krabbkött från klor och/eller hela krabbor
1 st äpple, rött
1 st stjälk blekselleri
0.5 st lök
1 knippe bladpersilja
2 tsk citronskal, rivet
1 msk fransk senap, grovkornig t ex cidervinägersenap
0.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
1 dl majonnäs

Så här gör du

  1. Skölj och tärna äpplet, skölj och tärna sellerin, finhacka löken och strimla hälften av bladpersiljan.
  2. Hacka krabbköttet och blanda det med senap, majonnäs, citron och de hackade grönsakerna. Smaka av med fond, salt och svartpeppar.
  3. Servera salladen tillsammans med toast, grovbröd eller sallad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
25 min förberedelse + 45 min i ugnen
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond