Ankbröst med pumpacreme, savojkål och sås ”Arabica”

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Rosastekt ankbröst på en bädd av savojkål och pumpacrème. Serveras med en mustig sås på rött vin, lök, oxfond med rödvin och kaffebönor!

I receptet för Ankbröst med pumpacreme, savojkål och sås ”Arabica” rekommenderar vi Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Ankbröst med pumpacreme, savojkål och sås Arabica

Ingredienser

Ungefär 1 timme 15 minuter
4

portioner

2 msk olivolja
3 st vitlöksklyftor, tunt skivade
1 st salt och grovmald svartpeppar
4 dl tomat, krossad
2 dl grädde
1 dl soltorkad tomat, strimlad
4 dl vita bönor, kokta, avrunna
250 g pasta, färsk t ex pappardelle eller tortellini
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt.
  Grönsaksfond
  salt och peppar
  färsk basilika
  riven parmesan

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök i en rymlig kastrull i olivoljan.
  2. Efter 5 minuter så tillsätt 2 dl vatten, tomat, grädde, soltorkad tomat, bönor och fond.
  3. Låt det koka upp under omrörning.
  4. När grytan kokar så rör i pastan och låt det koka i ca 5 minuter tills pastan är al dente.
  5. Smaka av med salt och peppar och servera direkt.
  6. Lägg upp på tallrikar och toppa med basilika och parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
ca 10 min + 3 timmar i frys
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond