Kyckling, Pastarätter, Fågel

Elins Mangokyckling med pasta

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Recept och bild är framtaget av Elin Rantatalo!

Betyg:
  • Personer: 4

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 pkt kycklingfilé, tunnskivad
    • 1,5 dl grädde
    • 2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
    • 1,5 msk kinesisk soja
    • 2 tsk sambal olek
    • 1 st purjolök
    • 1 st paprika, röd
    • 3 dl crème fraîche
    • 0,5 dl mango chutney
    • Salt & peppar

    Så här gör du

    1. Sätt ugnen på 200 grader, över och undervärme.
    2. Stek paprika och purjolök lätt i en stekpanna med smör i ca 1,2 minuter. Lägg över i en ugnsfast form.
    3. Bryn de tunna kycklingfiléerna snabbt i en stekpanna med smör, salta och peppra på bägge sidor. Lägg sedan över dem i formen med grönsakerna.
    4. Blanda ihop övriga ingredienser i en skål och häll sedan över såsen i formen.
    5. Sätt in formen i ugnen tills kycklingen är färdig, ca 15 minuter.
    6. Koka valfri pasta under tiden.
    7. Servera och njut!

    Produkter