Kyckling, PastarÀtter, FÄgel

Elins Mangokyckling med pasta

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken pÄ dina utvalda rÄvaror. Bong Touch of Taste fonder Àr ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstÀrker smakupplevelsen. VÄra fonder ger en bra mustighet i dina sÄser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestÀmt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla vÄra fonder har en hög andel huvudrÄvara och Àr fria frÄn tillsatta smakförstÀrkare. Med fonder frÄn Bong Touch of Taste lyfter du smaken pÄ maten och du kan kÀnna dig sÀker pÄ att mÄltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det Àr bara att droppa i och smaka av!

Recept och bild Àr framtaget av Elin Rantatalo!

Betyg:
  • Personer: 4

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 pkt kycklingfilĂ©, tunnskivad
    • 1,5 dl grĂ€dde
    • 2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
    • 1,5 msk kinesisk soja
    • 2 tsk sambal olek
    • 1 st purjolök
    • 1 st paprika, röd
    • 3 dl crĂšme fraĂźche
    • 0,5 dl mango chutney
    • Salt & peppar

    SÄ hÀr gör du

    1. SÀtt ugnen pÄ 200 grader, över och undervÀrme.
    2. Stek paprika och purjolök lÀtt i en stekpanna med smör i ca 1,2 minuter. LÀgg över i en ugnsfast form.
    3. Bryn de tunna kycklingfiléerna snabbt i en stekpanna med smör, salta och peppra pÄ bÀgge sidor. LÀgg sedan över dem i formen med grönsakerna.
    4. Blanda ihop övriga ingredienser i en skÄl och hÀll sedan över sÄsen i formen.
    5. SÀtt in formen i ugnen tills kycklingen Àr fÀrdig, ca 15 minuter.
    6. Koka valfri pasta under tiden.
    7. Servera och njut!

    Produkter