Kyckling

Marinerade kycklinglår

I receptet för Marinerade kycklinglår rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:

Personer: 4

60 min

Skicka inköpslista

Skickat!

Ingredienser

  • Till marinaden
  • 2 msk citrongräs, färskt, finstrimlat
  • 1 msk ingefära, färsk, finriven
  • 2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk vitlök, finriven
  • 1 msk lime, pressad
  • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  • 2 msk olja
  • 600 g kycklinglår, benfria med skinn

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg kycklinglåren i en påse, slå på marinaden och låt det marinera några timmar i kylen.
  3. Ta ut kycklingen, låt marinaden rinna av och grilla på medelvarm grill.

 

Produkter