Kycklingfilé med basilikabulgur

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Matig bulgur med smak av basilika, soltorkade tomater, basilika, persilja, vitlök och Kycklingfond. I gott sällskap av perfekt stekt kycklingfilé.

I receptet för Kycklingfilé med basilikabulgur rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kycklingfilé med basilikabulgur

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

500 g kycklingfilé
3 dl bulgur
6 dl vatten
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
4 st tomater, soltorkade
1 st kikärtor i burk
1 msk basilika, färsk finhackad
3 msk persilja, färsk finhackad
1 st vitlöksklyfta, riven
1 tsk vinäger, röd
  smör att steka i
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Koka upp vatten tillsammans med kyclingfond.
  2. Häll i bulgur och täck med lock. Låt sjuda sakta 10-12 minuter.
  3. Skär tomaterna i små bitar.
  4. Blanda med vinäger, basilika, persilja och vitlök.
  5. Tillsätt blandningen i bulgurn tillsammans med kikärterna.
  6. Stek kycklingfiléerna på båda sidorna i lite smör.
  7. Krydda med salt och peppar.
  8. Servera kycklingen med basilikabulgur.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond