Kycklinggryta med chili och mango

5.0/5
Betyg: 5.0 av 5
(1 röster)
Härlig kycklinggryta med lite asiatisk touch som får fin smak av chili, ingefära, kokosmjölk och mango chutney. Servera med ris och gärna en fräsch sallad.

I receptet för Kycklinggryta med chili och mango rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina råvaror.

Asiatisk kycklinggryta med chili och mango

Ingredienser

25 minuter varav 10 minuters koktid
4

portioner

500 g kyckling, bröst- eller lårfilé
2 st pac choi
4 st salladslökar
2 msk olja, neutral
1 msk röd chili, hackad
1 msk ingefära, finhackad
2 msk vitlök, hackad
1 dl mango chutney
3 msk citron, pressad
1.5 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
6 dl kokosmjölk
2 msk maizenamjöl

Så här gör du

  1. Skär kycklingen i 1 x 1 cm bitar, strimla pac choi och salladslök. Stek kycklingen i några minuter i olja. Lägg i chili, ingefära och vitlök, låt det fräsa ytterligare i någon minut.
  2. Tillsätt chutney och citron, låt det koka i en minut, slå sedan i kokosmjölken och låt det koka sakta i 10 minuter. När det återstår 2 minuter av koktiden, tillsätt pac choi och salladslök.
  3. Rör ut Maizenan i 2 msk vatten och rör ner det i grytan, låt det koka upp och smaka sedan av med salt, peppar, chutney, citron och fond.

Servera grytan tillsammans med ris.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
20 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond