Lyxig pinsa med mascarpone, potatis och rom

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Pinsa är den perfekta ”snabbmaten”! Här har vi gjort en lyxig variant med mascarpone smaksatt med honung, citron och Skaldjursfond och toppad med kokt potatis. Pinsan serveras nygräddad och med rom, lök och dill på toppen.

I receptet för Lyxig pinsa med mascarpone, potatis och rom rekommenderar vi Bong Touch of Taste Skaldjursfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Lyxig pinsa med mascarpone, potatis och rom

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

4 st pinsabröd
1 msk olja
2 dl mascarpone
1 msk citron, pressad
1 tsk honung
2 tsk Bong Touch of Taste Skaldjursfond
200 g potatis, kokt kall tunt skivad
1 st rödlök, liten finhackad
100 g fisk- eller algrom
1 knippe dill, färsk

Så här gör du

  1. Rör samman mascarpone med citron, honung och fond, smaka av med salt och peppar.
  2. Pensla kanterna med olja och bred på mascarponekrämen.
  3. Lägg på potatis och grädda i ugn, 6-8 minuter i 250°.
  4. Toppa pinsan generöst med med rom, lök och dill.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond