Majspannkakor med varm vitkål

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Majspannkakor med varm vitkål

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Majspannkakor med varm vitkål

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

300  Majskorn, avrunna
125 g Ost, riven
4 st Ägg
 dl Maizena
 tsk Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond
500  Vitkål, strimlad
2 msk Olja
1 tsk Vitlök, riven
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
 msk Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond
  
  
  

Så här gör du

Lägg hälften av majsen tillsammans med de övriga ingredienserna i en mixer och mixa till en grynig smet. Tillsätt resterande majs och mixa några sekunder. Låt vila i 15 minuter och stek sedan i generöst med olja.

Strimla vitkålen och stek den på medelhög värme i oljan. Låt den steka i några minuter tills den har fått fin färg. Tillsätt resterande ingredienser och låt det steka i ytterligare några minuter.

Lägg pannkakorna i matlådor och toppa med kålen och skeda över skyn.

Tips! Gör en chili-limesås att äta till!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
25 minuter varav 15 minuters koktid
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond