Majspannkakor med varm vitkål

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt mat för matlådorna i veckan! Majspannkakor med ost serverade med varm vitkål som fått smak av soja och vitlök.

I receptet för Majspannkakor med varm vitkål rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Majspannkakor med varm vitkål

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

300 g Majskorn, avrunna
125 g Ost, riven
4 st Ägg
1.5 dl Maizena
0.5 tsk Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond
500 g Vitkål, strimlad
2 msk Olja
1 tsk Vitlök, riven
2 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
0.5 msk Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond
  
  
  

Så här gör du

  1. Lägg hälften av majsen tillsammans med de övriga ingredienserna i en mixer och mixa till en grynig smet.
  2. Tillsätt resterande majs och mixa några sekunder.
  3. Låt vila i 15 minuter och stek sedan i generöst med olja.
  4. Strimla vitkålen och stek den på medelhög värme i oljan.
  5. Låt den steka i några minuter tills den har fått fin färg.
  6. Tillsätt resterande ingredienser och låt det steka i ytterligare några minuter.
  7. Lägg pannkakorna i matlådor och toppa med kålen och skeda över skyn.

Tips! Gör en chili-limesås att äta till!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond