Hemgjorda Gnocchi

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Goda och enkla gnocchi med äggula, vitlök, ricottaost och parmesan. Fantastiskt goda tillsammans med grön örtolja smaksatt med Grönsaksfond.

I receptet för Hemgjorda Gnocchi behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Bong Touch of Taste fond förstärker smakupplevelsen och ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Det är bara att droppa i och smaka av – men inte i den här rätten!

Hemgjorda Gnocchi

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

250  ricottaost
2 st äggulor, gärna ekologiska
40 g parmesan, riven
100 g vetemjöl
  salt
2 msk rapsolja

Så här gör du

  1. Blanda allt väl och låt sedan degen vila en stund.
  2. Lägg degen på mjölat bord och forma till långa korvar som du sedan skär av till små bitar. Tumma gärna till för att få en lite mer snäckliknande form.
  3. Lägg pastan i kokande vatten med salt och några matskedar olja- Låt dem koka i 5 minuter och sedan rinna av i durkslag.

Servera pastan direkt i t ex tomatsås. Recept hittar du här!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond