Rödvin & pepparglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
God glaze till kött som får sin goda smak av chilisås, rödvin, sirap, vitlök, svartpeppar och Oxfond med rödvin. Pensla köttet tunt upprepade gånger.

I receptet för Rödvin och pepparglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Rödvin & pepparglaze

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

  Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin
1 msk chilisås, typ Heinz
1 msk rött vin
1 msk sirap, mörk
1 msk rapsolja
1 msk svartpeppar, grovmald
1 st vitlöksklyfta, hackad
  
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
  2. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än ett tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond