Ört och chiliglaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel och god glaze som får sin fina smak av basilika, röd chili, persilja, vitlök, vinäger och Ekologisk Grönsaksfond. Pensla tunt upprepade gånger. Supergod till fisk och skaldjur.

I receptet för Ört och chiliglaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Ört och chiliglaze

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

2 msk basilika, finstrimlad
0.3 st chili, röd, finhackad
2 msk bladpersilja, finhackad
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk vatten
1 msk rapsolja
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze.
  2. Pensla på fisken 2-3 gånger under grillningen eller använd som marinad till ugnsbakad fisk.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering/pickling
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond