Ost-crème till pepparkakor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gör en ost-crème med ädelost och servera till adventsfikat. Perfekt tillbehör till pepparkakorna och glöggen, så gott!

I receptet för Ost-crème till pepparkakor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Ost-crème till pepparkakor

Ingredienser

Under 10 minuter
6

portioner

150 g ädelost
4 tsk crème fraiche
2 tsk gräddfil
1 tsk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
  
  

Så här gör du

  1. Mosa osten och vispa till en grynig smet.
  2. Servera på pepparkakor.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond