Panerad blomkål med tatarkasås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Denna super fräscha vegetariska rätt – Panerad blomkål med tatarkasås, går snabbt att tillaga och är så god. Med härlig smak av saltgurka och Grönsaksfond.

I receptet för Panerad blomkål med tatarkasås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Panerad blomkål med tatarkasås

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

2 st blomkål
2 dl vetemjöl
3 st ägg
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
2 dl skorpmjöl
  olja till fritering
Till såsen   
2 dl majonnäs
1 st gul lök
1 st saltgurka, inlagd
0.5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
Till servering   
  kokt potatis

Så här gör du

  1. Börja med såsen,
  2. Finhacka lök och gurka, lägg det i en bunke och rör i majonnäsen.
  3. Smaksätt med fond, svartpeppar och lite spad från gurkorna.
  4. Ansa och dela blomkålen i fina buketter.
  5. Lägg blomkålen i saltat kokande vatten några minuter. Låt den rinna av och kallna.
  6. Vispa sönder äggen och rör i fonden.
  7. Gör i ordning 3 skålar med mjöl, äggblandningen och skorpmjöl.
  8. Dubbelpanera blomkålen och fritera dem sedan gyllenbruna i het olja.
  9. Servera blomkålen tillsammans med sås och kokt potatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond