Pannbiff med mozzarella

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En klassisk pannbiff men med krämig mozzarella och basilika. Och med en extra touch av Bong Ekologisk köttfond får biffarna det där lilla extra. Så gott!

I receptet för Pannbiff med mozzarella rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond då denna ger en djup och mustig smak av brynta ben med mycket köttsmak.

Pannbiff med mozzarella

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

4 msk ströbröd
1 st ägg
1.5 dl mjölk
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond
1 tsk vitlök, finhackad
0.5 dl lök, finhackad
500 g nötfärs eller blandfärs
125 g mozzarella
1 dl basilikablad, färska
  salt och peppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Blanda samman ströbröd, ägg, mjölk, fond, lök och vitlök, låt det svälla 5 minuter.
  2. Blanda i köttfärsen och blanda till en jämn smet.
  3. Strimla basilikan och skär mozzarellan i tärningar.
  4. Blanda ner basilika och ost i färsen och smaka av med salt, peppar och fond.
  5. Stek fina pannbiffar och servera dem tillsammans med t ex tomatsallad och potatispuré.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond