Parmesancrème med kanderade pumpafrön

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Parmesancréme med kanderade pumpafrö är ett tilltugg med härlig smak av parmesanost. Smaka av med Ekologisk Grönsaksfond, salt och peppar.

I receptet för Parmesancrème med kanderade pumpafrön rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Parmesancréme med kanderade pumpafrön

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

Kavring   
12 st kavring, lövtunna skivor
2 msk smör, smält
Parmesancréme   
2 dl crème fraiche
3 dl parmesan, finriven
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  salt, peppar och citron
Pumpakärnor   
1 dl pumpakärnor
1 tsk smör, smält
1 msk florsocker
1 tsk flingsalt

Så här gör du

  1. Lägg kavringen i en braspanna. Pensla på det smälta smöret och rosta dem i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter eller tills de blivit krispiga.
  2. Vispa samman crème fraiche, parmesan och fond. Smaka av med mer fond, salt, peppar och eventuellt lite rivet citronskal.
  3. Blanda pumpafrön, smör, socker och salt.
  4. Strö ut pumpakärnorna på ett bakplåtspapper och rosta dem i ugn, 200 grader i ca 7-10 minuter tills de är krispiga.
  5. Lägg parmesancrèmen i skedar eller på kavringen och toppa med pumpakärnorna.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond