Pasta Alfredo

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassisk pasta Alfredo med fräsch smak av sparris, schalottenlök, färsk persilja och Ekologisk Grönsaksfond. Toppas med hyvlad parmesanost.

I receptet för Pasta Alfredo rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Pasta Alfredo

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

1 knippe sparris, grön
4 portioner pasta, färsk nykokt
2 msk smör
1 dl schalottenlök, finhackad
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
3 dl grädde, 40%
3 msk kruspersilja, färsk finhackad
150 g parmesanost, finriven
  salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Förväll sparrisen någon minut i saltat vatten, ta upp ur vattnet och lägg åt sidan.
  2. Smält smöret försiktigt i en kastrull (det får inte ta färg).
  3. Fräs löken sakta i 6-8 minuter utan att den får färg men blir mjuk.
  4. Rör i parmesanen och tillsätt fond och grädde.
  5. Koka pasta (gärna tagliatelle) enligt beskrivning på förpackningen.
  6. Vänd i persilja, sparris i mindre bitar och pasta.
  7. Smaka av med salt, peppar och ev. mer fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond