Brynt mandelpotatis med rädisor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Extra fin mandelpotatis med rädisor och silverlök som passar perfekt till en god stek. Karamelliserad i farin, smör och Brynt Schalottenlökfond.

I receptet för Brynt mandelpotatis med rädisor och silverlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Brynt mandelpotatis med rädisor och silverlök

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

800 g mandelpotatis, skalad och kokt
2 tsk farinsocker
2 msk vatten
1 msk smör
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 dl rädisor, tunt skivade
1 dl silverlök, tunt skivad
1 förp spenat
  

Så här gör du

  1. Häll farin, smör, fond och vatten i en stekpanna. Hetta upp den och låt allt tjockna.
  2. Vänd ner potatisen och låt det hela bryna och karamellisera tills potatisen är varm och vackert brun (späd eventuellt med lite vatten och det blir för torrt).
  3. Vänd ner rädisor och spenat precis innan servering.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond