Pasta i hummer- och kräftsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Hummerdoftande pastasås med kräftstjärtar. Den krämiga såsen får sin goda smak av kräftstjärtar, paprika, crème fraiche, vitlök och Hummerfond.

I receptet för Pasta i hummer- och kräftsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Pasta i hummer- och kräftsås

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

200  kräftsstjärtar i lag
200 g champinjoner, färska
100 g paprika, röd
1 dl crème fraiche
2 msk smör att steka i
2 dl vatten
2 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
1 st vitlöksklyfta
  salt och peppar
  maizenaredning
  
  
  

Så här gör du

  1. Fräs, skivad svamp, strimlad paprika och riven vitlök i en kastrull några minuter.
  2. Häll ner vatten, crème fraiche och fond.
  3. Red av med lite maizenaredning.
  4. Vänd ner kräftstjärtarna.
  5. Krydda med lite salt och peppar.
  6. Servera med pasta och körsbärstomater.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
5.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 2 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 55 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond