Vegetarisk pasta med tomat och vitlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkelt och snabblagat behövs ibland. Härliga smaker i denna pastarätt som består av cocktailtomater, lök, vitlök, basilika och ekologisk grönsaksfond.

I receptet för Vegetarisk pasta med tomat och vitlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Vegetarisk pasta med tomat och vitlök

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

4 portioner kokt pasta, t ex linguine eller spagetti
3 st lökar, tunt skivade
2 förp cocktailtomater
1 dl basilikablad, färska
0.5 msk vitlök, tunt skivad
1 dl olivolja
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
2 dl parmesanost, finriven
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Hetta upp 2 matskedar av oljan i en kastrull.
  2. Stek lök och vitlök försiktigt i 5 minuter.
  3. Tillsätt tomaterna och låt det steka ytterligare några minuter.
  4. Rör i fond, kokt pasta, basilikablad och resterande olja.
  5. Låt allt bli rykande varmt och smaka av med salt, peppar och fond.
  6. Lägg upp på varma tallrikar och toppa med parmesanost.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond