Pimientos de padron med fetaost och jalapeño

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fyll dina pimentos de padron med en god kräm på färskost, fetaost, heta jalapeños och Grönsaksfond och baka dem i ugnen tills krämen smält.

I receptet för Pimientos de padron med fetaost och jalapeño rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pimentos de padron med fetaostkräm och jalapeno

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

20 st pimentos de padron, färska
1 msk olivolja
Till fyllningen   
100 g fetaost
150 g färskost
2 msk jalapeños, inlagda finhackade
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko

Så här gör du

  1. Blanda ingredienserna till ostkrämen.
  2. Skölj och torka av chilin. Skär ett snitt längst chilin och fyll den med ostkrämen.
  3. Pensla med oljan och rosta dem i ugnen, 220° i ca 4-6 minuter tills de fått fin färg och osten smält. Servera direkt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond