I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.
I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.
portioner
Hetta upp oljan i en gryta och fräs lök, vitlök och zucchini några minuter. Tillsätt curry, tomatpuré och kikärtor och fräs ytterligare några minuter.
Tillsätt grädde och fond, låt det koka sakta i 8-10 minuter. Smaka av med fond, droppa i och smaka av.
Koka riset enligt förpackningens instruktioner. Låt det kallna och blanda i örterna. Lägg ris i matlådorna, toppa med grytan.
Tips! Använd kikärtsspadet, "aqua faba", som ett veganskt substitut till ägg.
Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.