Pizzapiroger med fetaost och röd pesto

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Pizzapiroger med fetaost och röd pesto – perfekt plockmat!

I receptet för Pizzapiroger med fetaost och röd pesto rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pizzapiroger med fetaost och röd pesto

Ingredienser

Under 30 minuter
8

portioner

1 förp pizzadeg, färdig
1 förp fetaost
1 st mozzarella
1 dl pesto, röd
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, EKO eller standard
1 msk olivolja
1 st ägg
  Färska örter
  

Så här gör du

  1. Dela pizzadegen i 8 bitar. Forma dem ovala och lägg dem på bakplåtspapper.
  2. Smula på fetaosten och riv mozzarellan i bitar och lägg på den.
  3. Blanda pesto, fond och olja. Klicka på pestoblandningen.
  4. Nyp ihop kanterna så att de blir veckade och pirogliknande.
  5. Grädda pirogerna i ca 15 minuter i 175 grader. När de svalat strö på de färska örterna.
    Packa pirogerna och njut dem på picknicken!
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (3)
2.7/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond