Pumpagratäng

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Pumpagratäng med potatis och stanning på grädde och Grönsaksfond. Toppas med fetaost, gräslök och spenatblad. Måste bara testas!

I receptet för Pumpagratäng rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Pumpagratäng

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

  butternut pumpa
6 st potatisar
100 g fetaost
4 dl grädde
1 dl gräslök
 spenatblad
2 msk persilade, torr krydda
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
  salt och peppar

Så här gör du

  1. Skala och skiva pumpa och potatis.
  2. Skär i ca 2 mm tjocka skivor.
  3. Varva pumpa och potatis i en ugnsfast form.
  4. Smula över fetaost och smaksätt med salt, peppar och persilade.
  5. Blanda fond och grädde.
  6. Ringla över grädden och baka i ugn, 175 grader i 40 minuter.
  7. När potatisen är mjuk är gratängen färdig.
  8. Strö över gräslök och spenatblad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond