- Grilloljan – Blanda ingredienserna till grilloljan och låt stå i minst 2 timmar.
- Choronsåsen – Bryn tomatpurén med olivolja tills den får en mörkröd färg, ställ åt sidan och låt svalna något. I samma kastrull, vispa kraftigt äggulor, tomatpurén, Bong Touch of Taste Viltfond, grilloljan och dragonvinäger tills det blir tjockt och fint. Tillsätt försiktigt det smälta smöret under kraftig vispning. Blir den för tjock kan du tillsätta lite vatten för att sedan fortsätta mata i smöret. Smaka av och ställ åt sidan.
- Rostad potatis – Snitta potatisen och kör i ugn på 225 grader i ca 30 minuter. Rör om då och då. Efter 30 minuter tillsätt smöret och kör ytterligare 10-20 minuter tills potatisen blir krispig. Smaka av med salt.
- Rådjursinnanlår – Blanda de malda kryddorna och strö över köttet, pensla regelbundet med grilloljan under grillningen tills köttet når önskad innertemperatur. Låt köttet vila i minst 20 minuter.
- Hjärtsallad – Dela hjärtsalladen i halvor och grilla. Toppa salladen med grilloljan, hackade jordnötter och gräslök.
- Tomatsallad – Dela tomaterna, sockra, salta och tillsätt olja och vinäger. Dela de grillade lökarna, blanda i och låt dra i ca 10 minuter.
Receptet är framtaget i samarbete med Calle Soto!