Rödkål

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassiskt tillbehör, perfekt till hel stek eller fågel. Kålen får sin goda smak av lök, äpple, gelé, kryddnejlika, sirap och Brynt Schalottenlökfond.

I receptet för Rödkål rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Rödkål

Ingredienser

Ungefär 1 timme 20 minuter
4

portioner

  rödkål, strimlad
1 st lök, gul skivad
1 st äpple, grönt skalat skivat
1 dl svartvinbärsgelé
2 msk rödvinsvinäger
1 tsk kryddnejlika, mald
2 st lagerblad, små
1 dl vatten
2 msk sirap
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  salt och peppar
  
  

Så här gör du

  1. Lägg kål, lök och äpple i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt gelé, vinäger, nejlika, lagerblad, vatten, sirap och fond.
  2. Koka upp och låt det sjuda i ca 1 timme tills kålen blivit mjuk och fått en mörkröd färg.
  3. Smaka av med salt, peppar, sirap, vinäger och ev mer fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond