Grönkålssallad med äpple och rostade pumpafrön

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Varför inte addera en fräsch grönkålssallad till julbordet? Här med frisk smak av apelsin och äpple och med en vinägrett med citron och honung. Härligt tillbehör till julskinkan!

I receptet för Grönkålssallad med äpple och rostade pumpafrön rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grönkålssallad med äpple och rostade pumpafrön

Ingredienser

Under 20 minuter
10

portioner

Sallad   
200 g plockad grönkål
1 st apelsin
1 st äpple
0.5 dl rostade pumpafrön
Dressing   
2 msk rapsolja
2 msk flytande honung
2 msk pressad citron
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  Salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Vispa samman dressingen och smaka av med salt, peppar och fond.
  2. Plocka grönkålen i mindre bitar, lägg den i en skål och slå på dressingen.
  3. Blanda runt och massera in dressingen i kålen.
  4. Skala och tärna apelsinen, skölj och tärna äpplet.
  5. Blanda samman allt och servera som en krispig sallad på julbordet.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond