Sillröra med ägg och rödlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lite kvar av sillen sedan julen, påsken eller midsommar? Varför inte göra en Sillröra med hackat ägg, gurka, lök, crème fraiche och Grönsaksfond. Servera den på kavring som en förrätt eller till en bakad potatis till lunchen.

I receptet för Sillröra med ägg och rödlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Sillröra med ägg och rödlök

Ingredienser

15 min
4

portioner

1 dl sill fintärnad, gärna löksill eller annan "klar" inläggning
1 dl crème fraiche
2 st ägg, hårdkokta tärnade
0.5 dl gurka, fintärnad
0.5 dl rödlök, fintärnad
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO

Så här gör du

  1. Vänd försiktig samman alla ingredienserna I en skål.
  2. Smaka av med salt, peppar och fond.
  3. Servera röran som förrätt, på kavring, tillsammans med bakad potatis eller på något annat sätt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond