Snabbgravad grillad torsk

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Snabbt, lätt och ljuvligt gott – det gillar väl alla? Servera den snabbgravade grillade torsken med en krämig kall sås med smak av chilisås, Hummerfond, hot sauce och dill.

I receptet för Snabbgravad grillad torsk rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Snabbgravad grillad torsk

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

600 g torskrygg
Till gravningen:   
2 msk salt
1 msk socker
Hummeraioli:   
1 dl majonnäs
3 msk gräddfil
1 msk chilisås
1 tsk tomatpuré
1 msk vitlök, finhackad
1 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
  Hotsauce, t ex Tabasco
1 msk dill, hackad
  salt
  
  

Så här gör du

  1. Blanda salt och socker, gnugga in det i fiskbitarna och låt dem grava i kylen 1 timme.
  2. Vispa samman alla ingredienserna till såsen, smaka av med fond, salt och hot sauce.
  3. Skölj fisken snabbt i kallt vatten, torka dem sedan med hushållspapper.
  4. Pensla på olja och grilla fisken på het grill.
  5. Servera nygrillad fisk tillsammans med såsen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (1)
1.0/5
40 minuter (15 min förberedelse)
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering/pickling
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond