Blomkål ”burnt ends”

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gyllenbruna grillade blomkålsbuketter med BBQ-sås är otroligt gott som tillbehör nu till sommarens middagar.

I receptet för Blomkål ”burnt ends” – grillad blomkål med bbq-sås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond eller Grönsaksfond i BBQ-såsen för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Blomkål "burnt ends" med BBQ-sås

Ingredienser

30 min
4

portioner

1 st blomkål, stort
1 burk BBQ-sås (färdig eller hemgjord)
  
  
  
  

Så här gör du

  1. Ansa blomkålen, skär fina buketter och koka dem ett par minuter.
  2. Låt dem rinna av och smaksätt med några matskedar BBQ-sås.
  3. Lägg blomkålen på en grillbricka och rosta på hög värme på grillen tills blomkålen är fint gyllenbrun.

Tips! Recept på en passande BBQ-sås, hittar du här!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond