Tomatsås med parmesan

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En jättegod fyllig och krämig tomatsås som får sin smak från lök, vitlök, parmesan och Kycklingfond.

I receptet för Tomatsås med parmesan rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond alt Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Tomatsås med parmesan

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

1 st gul lök, liten hackad
1 st vitlöksklyfta, hackad
1 msk olivolja
1 msk tomatpuré
2.5 dl krossad tomat
1 msk balsamicovinäger
1.5 dl grädde
1 msk Bong Touch of Taste Kyckling- eller Grönsaksfond
1 dl parmesan, finriven

Så här gör du

  1. Fräs lök och vitlök sakta i olivoljan några minuter.
  2. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare 30 sekunder.
  3. Tillsätt vinäger, krossade tomater och fond och låt det koka sakta 5 minuter. Rör i grädden, låt det koka upp och avsluta med parmesanen.
  4. Smaka av med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond