Pasta med vitlök och svamp

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Snabblagad supergod pasta med smak av vitlök, svamp och parmesan

I receptet för Pasta med vitlök och svamp rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Pasta med vitlök och svamp

Ingredienser

Under 15 minuter
2

portioner

 pasta, kokt
4 st vitlök
2 msk olivolja
200 g svamp, t ex champinjoner
 ruccola
1 dl crème fraiche
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
1 dl parmesan, riven
  färska örter
  salt & peppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Skiva vitlök och svamp.
  2. Stek dem långsamt i oljan några minuter.
  3. Rör i fond, crème fraiche och hälften av osten, smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp på tallrikar och toppa med örter och resterande parmesan.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond