Touch of Larb Moo

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Thailändsk ”fingerfood” – het och syrlig! Kryddig köttfärs i salladsblad toppade med jordnötter och solrosfrön.

I receptet för Touch of Larb Moo rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Touch of Larb Moo

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

500 g fläskfärs, grovmalen
1 msk rapsolja
2 msk vitlök, finhackad
2 msk chili, torkad, typ chili-flakes
1 dl schalottenlök, tunt skivad
1 msk fisksås
1 msk lime, pressad
1 msk socker
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
  örter, hackade t ex mynta, koriander och persilja
  salladsblad, spröda
  jordnötter, krossade
  solrosfrön

Så här gör du

  1. Skiva schalottenlök och hacka vitlök.
  2. Hetta upp en wok eller stekpanna, slå i oljan och bryn lök, chili och vitlök några sekunder.
  3. Tillsätt köttet och stek det några minuter på hög värme.
  4. Smaksätt med fisksås, lime, socker och örter. Avsluta med fonden och 1 dl vatten, låt den koka in så att nästan all vätska har försvunnit.
  5. Skeda upp färsen på krispiga salladsblad och strö på krossade jordnötter eller solrosfrön.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (3)
2.7/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 timmar
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond