Fylld schnitzel med mozzarella och parmaskinka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fylld schnitzel, lättlagad vardagslyx. Osten tillsammans med parmaskinkan gör det där lilla extra med rätten. Severas med en ljuvlig basilikasås.

I receptet för Fylld schnitzel med mozzarella och parmaskinka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Fylld schnitzel med mozzarella och parmaskinka

Ingredienser

Runt 40 minuter
4

portioner

4 st schnitzlar av fläsk eller kalv
4 skivor parmaskinka
4 skivor mozzarella
1 dl vetemjöl
2 st ägg
2 dl ströbröd
  smör och olja till stekning
Basilikasås   
1 dl basilikablad, strimlade
1.5 dl créme fraiche
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
0.5 dl majonnäs
  svartpeppar

Så här gör du

  1. Lägg köttet på en skärbräda, lägg på skinka och ost och vik ihop.
  2. Dubbelpanera köttet i mjöl, ägg och ströbröd.
  3. Stek schnitzlarna i olja och smör.
  4. Vispa samman alla ingredienserna till såsen och smaka av.
  5. Servera tillsammans med potatis, grönsaker och sås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond