Varm tomatsallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ljuvliga rostade tomater i perfekt sällskap. Salladen får sin goda smak av tomater, olivolja, Grönsaksfond, vinäger, honung, lök, oregano och fetaost.

I receptet för Varm tomatsallad i panna rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Varm tomatsallad

Ingredienser

Under 30 minuter
6

portioner

2 förp cocktailtomater
2 msk olivolja, kraftig
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
2 tsk vitvinsvinäger
2 tsk honung, flytande
Grönsaker   
  späda salladsblad, fetaost, färsk lök och färsk oregano
  
  

Så här gör du

  1. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan upp i en ugnsfast form eller plåt.
  2. Vispa ihop olja, fond, vinäger och honung, smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Ringla över dressingen och grilla eller baka tomaterna tills de blivit mjuka.
  4. Skölj och dela under tiden grönsakenra och tärna fetaosten.
  5. Blanda ihop grönsaker, fetaost och de småvarma tomaterna och servera salladen direkt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond