Vitvinssås med fänkål och pancetta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lätt rökig vitvinsås med härlig sälta. Den goda smaken kommer av fänkål, knaperstekt pancetta, vitt vin, grädde och Fiskfond. Glöm inte smöret!

I receptet för en Vitvinssås med fänkål och pancetta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Vitvinssås med fänkål och pancetta

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

0.5 st fänkål, färsk finhackad
100 g pancetta, tärnad
1 dl vitt vin, halvtorrt
2.5 dl vatten
2 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
2 dl grädde
25 g smör
  salt och nymald vitpeppar
  

Så här gör du

  1. Fräs pancettan i smöret tills det fått en gyllenbrun färg.
  2. Tillsätt fänkålen och fräs ytterligare ett par minuter.
  3. Tillsätt vitt vin, vatten och fiskfond och låt koka ihop ca 5 min.
  4. Tillsätt grädden och låt koka ytterligare 5 min.
  5. Smaka av med salt & peppar och red av med majsstärkelse utrörd i vatten till önskad konsistens.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond