Medelhavsröra med aubergine, zucchini och oliver

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Här har du en enkel och smakfull medelhavsröra med aubergine, zucchini, oliver och krossade tomater. Perfekt som en del av en vegetarisk vardagsmiddag eller som tillbehör till grillat. Med ingredienser som vitlök, Grönsaksfond och honung får röran en djup och balanserad smak. Servera med couscous, pasta eller ett gott bröd!

I receptet för Medelhavsröra med aubergine, zucchini och oliver rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Medelhavsröra med aubergine, zucchini och oliver

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

1 st aubergine
3 msk olivolja
1 st gul lök
1 st zucchini, liten
2 st vitlöksklyftor, skivade
1 burk krossade tomater
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko
1 msk vitvinsvinäger
2 dl oliver, skivade
2 tsk flytande honung
  Salt och peppar

Så här gör du

  1. Tärna aubergine och zucchini, hacka löken och skiva vitlöken.
  2. Stek aubergine i olivolja på hög värme så att den får fin färg.
  3. Lägg i lök, zucchini och vitlök. Stek ytterligare någon minut.
  4. Sänk värmen och häll i tomater, vinäger, oliver och honung. Låt det koka ihop ca 30 minuter.
  5. Smaka av med salt, peppar och fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
1.0/5
Under 15 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond