Ugnsrostade rotfrukter

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ljuvligt goda ugnsrostade rotfrukter, lök och kål som får härliga smaker av ingefära, kardemumma och Bong Touch of Taste Ekologiska Grönsaksfond.

I receptet för Ugnsrostade rotfrukter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Ugnsrostade rotfrukter

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

1.2 kg rotfrukter, lök och kål
Smaksättning   
4 msk rapsolja, kallpressad
2 msk Bong Touch of Taste Ekologiska Grönsaksfond
2 tsk ingefära, mald
1 tsk kardemumma
1 msk citronskal, rivet
Till servering   
  yoghurt smaksatt med citron

Så här gör du

  1. Skär grönsakerna i fina bitar och lägg dem i en ugnsfast form.
  2. Vispa samman smaksättningen och ringla den över grönsakerna.
  3. Rosta grönsakerna i ugn, 200 grader i ca 20 minuter.

Servera gärna grönsakerna tillsammans med yoghurt smaksatt med citron.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond