Äppelslaw

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krämig äppelsallad med god smak av brynt schalottenlökfond, salt och peppar. Passar perfekt både till en köttbit, paj eller varför inte en äggakaga?

I receptet för Äppelslaw rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Äppelslaw

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 äpplen, gröna
2 msk crème fraiche
2 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Tvätta äpplena (skala inte) och skär bort kärnhuset. Strimla till tändsticksstora strimlor.
  2. Blanda äpple med övriga ingredienser  och smaka av med salt, peppar och fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond