Aubergineburgare med fetaost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Saftigt grillad aubergineburgare, marinerad i vitlök- och basilikamarinad. Smulad, smält fetaost, och fräscha, krispiga grönsaker!

I receptet för Aubergineburgare med fetaost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Aubergineburgare med fetaost

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

12  aubergine, halvcentimeter tjocka skivor
100 g fetaost, smulad
2 msk rapsolja
1 msk vitvinsvinäger, mild
2 tsk vitlök, riven
2 msk basilika, finhackad
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  flingsalt och svartpeppar
Till servering   
  salladsgrönsaker
  hamburgerbröd
  dressing
  

Så här gör du

  1. Vispa samman olja, vinäger, vitlök, basilika och fond, smaka av med salt och peppar.
  2. Pensla auberginen med marinaden, grilla den på het grill någon minut på varje sida.
  3. När auberginen har fått fin färg så lägg på osten. Låt det ligga på grillen tills osten börjar smälta.
  4. Stapla 3 aubergineskivor på varandra.
  5. Montera fina burgare med bröd, grönsaker, aubergine och dressing.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond