Balsamicoreduktion

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel och god reduktion som får sin fina smak av balsamicovinäger, rött vin, oxfond med rödvin, lök, rotfrukter, lagerblad, svartpeppar och örter.

I receptet för Balsamicoreduktion rekommenderar vi Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Balsamicoreduktion

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

 rotfrukter och lök i tärningar
5 dl vatten
2 msk Bong Touch of Taste Oxfond med rödvin
2 dl rött vin
1 dl balsamicovinäger
5 st svartpepparkorn, hela
1 st lagerblad
  färska örter, blandade efter smak
2 msk smör (ej margarin)
  salt och peppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Bryn grönsakerna tillsammans med kryddor, slå på vatten, fond, örter, vin och vinäger.
  2. Reducera såsen till ca halva mängden återstår.
  3. När det är dags att servera så smaka av med salt och vispa i smöret.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
5 min
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond