Chimichurri à la Touch of Taste

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Chimichurri – en kryddstark sås med anor från Argentina. Med god smak av bl a koriander, oregano, lime, chili, vitlök och Ekologisk Grönsaksfond. Lika god till grönsaker som till kött och fågel.

I receptet för Chimichurri à la Touch of Taste rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Chimichurri à la Touch of Taste

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

1 dl bladpersilja, finstrimlad
1 dl mynta, färsk finstrimlad
0.5 dl koriander, färsk finstrimlad
1 msk oregano, torkad
1 msk chili, röd finhackad (Extra styrka? Låt frön och fröfästen vara kvar.)
1 msk vitlök, finhackad
2 msk balsamicovinäger, vit
2 msk lime, saften av
1 tsk lime, skalet av finrivet
1 tsk ingefära, färsk finriven
1 tsk honung, flytande
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
2 dl rapsolja, kallpressad
  salt och peppar
  
  

Så här gör du

  1. Rör samman alla ingredienserna.
  2. Smaka av med salt, chili, fond och honung.

Använd till allt! Håller ca 1 vecka i burk med lock, förvaras i kylen.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond