Raggmunkar på betor med fläsk

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Frasiga raggmunkar med rödbetor i smeten ger fin smak och en djupröd färg på köpet. Tillsätt en touch Ekologisk Grönsaksfond och det blir så gott! En god och rolig variant av klassiska raggmunkar.

I receptet för Raggmunkar på betor med fläsk rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Raggmunkar på betor med fläsk

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

1 dl vetemjöl
1 dl mjölk
2 st ägg
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  salt och peppar
400 g potatis, mjölig, skalad
400 g rödbetor, skalade
  smör till stekning
Till servering   
  stekt fläsk
  lingonsylt
  crème fraiche
  

Så här gör du

  1. Vispa samman en tjock smet av mjöl, ägg och mjölk.
  2. Smaksätt med salt, peppar och fond.
  3. Riv betor och potatis grovt, skölj de rivna betorna i kallt vatten och låt det rinna av.
  4. Blanda ner potatis och betorna i smeten.
  5. Stek fina raggmunkar i smöret och servera dessa tillsammans med crème fraiche, lingon och fläsk.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond